Privacy Statement

Privacy Statement

PRIVACY STATEMENT Chalet Sonnentanz KG



1. Algemeen
In dit privacy statement geeft Chalet Sonnentanz KG informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Chalet Sonnentanz KG, gevestigd aan de Schmiedstrasse 29, 5721 Piesendorf te Oostenrijk en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 506/122539. Chalet Sonnentanz KG is bereikbaar via telefoon 0043 676 957 4765 en per e-mail: info@chaletsonnentanz.nl Chalet Sonnentanz KG is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website www.chaletsonnentanz.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd. Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van Chalet Sonnentanz KG, de gebruikers van de apps van Chalet Sonnentanz KG, de klanten van Chalet Sonnentanz KG en hun relaties, de bezoekers van evenementen van Chalet Sonnentanz KG en verder alle personen van wie Chalet Sonnentanz KG persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Chalet Sonnentanz KG.

2. Persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door Chalet Sonnentanz KG worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die u via de website www.chaletsonnentanz.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven, (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.chaletsonnentanz.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.

Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer.

Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

3. Gebruik van persoonsgegevens
Chalet Sonnentanz KG gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven:
- Versturen van nieuwsbrieven
- Versturen van reserveringsbevestigingen

5. Doorgifte buiten de (Europese Economische Ruimte) EER
Uw persoonsgegevens worden niet buiten de EER verwerkt.

6. Cookies
Deze website van Chalet Sonnentanz KG maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische 'cookies'. Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

De functionele cookies worden gebruikt om [geef reden / doel waarom functionele cookies worden gebruikt]. De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Chalet Sonnentanz KG gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Chalet Sonnentanz KG heeft Google Analytics cookies 'privacy vriendelijk' ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google uw volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van uw IP-adres maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Chalet Sonnentanz KG heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Chalet Sonnentanz KG maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google Analytics. Wilt u geen Google Analytics cookies accepteren klik dan hier. U kunt cookies ook uitschakelen door in de instellingen van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houd u er rekening mee dat wanneer u bepaalde cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website niet kunt gebruiken en het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.

7. Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten
7.1. Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene Chalet Sonnentanz KG bereiken via telefoon 0043 676 957 4765 en per e-mail: info@chaletsonnentanz.nl

7.2. Ontvangers van nieuwsbrieven kunnen zich afmelden door een e-mail te zenden naar info@chaletsonnentanz.nl

7.3. Als u een klacht heeft over hoe Chalet Sonnentanz KG uw persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact met Chalet Sonnentanz KG opnemen door een mail te sturen naar info @chaletsonnentanz.nl of te bellen met 0043 676 957 4765. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

8. Bewaartermijn
8.1. Chalet Sonnentanz KG bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

9. Beveiliging
9.1. Chalet Sonnentanz KG heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

10. Wijzigingen in het Privacy statement
10.1. Chalet Sonnentanz KG behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Chalet Sonnentanz KG adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op 24 mei 2018.

Luxe appartementen, met alle gemakken

Chalet Sonnentanz bestaat uit 8 verschillende vakantieappartementen, die allemaal voorzien zijn van een comfortabel en sfeervol interieur, voorzien van moderne en degelijke apparatuur. Uiteraard is er gratis draadloos internet beschikbaar.

Nieuws & Blog

SCHOOLVAKANTIES WINTER 2018/2019 KROKUSVAKANTIE   Noord 16 - 23 februari: Appartement 1        EUR 1950,-  (tot 8 personen) Appartement 3       EUR 1500,-  (tot 6 personen)...

Dat betekent 7 dagen lang genieten van onze prachtige plek met 25% korting op de toch al lage prijzen die normaal gelden deze weken. 6-20 oktober 2018: De Goldene Herbst in Oostenrijk beleven!...

Is het goed te praten als je je trouwe volgers gewoon even een ruim half jaar laat wachten op een blog? Nee, natuurlijk niet! Dus zal ik door het stof moeten en bij deze mijn oprechte excuses...

Meer nieuws en blogs

Op de hoogte blijven

Trots op onze gemiddelde scores op  Booking.com , uit 179 reviews een 8,8 en op Zoover.nl zelfs een 9,3!!  http://www.zoover.nl/…/piesen…/chalet-sonnentanz/appartement   ‪#‎guestsloveus‬

Vanaf vandaag is het niet meer nodig om in de rij te staan voor je skipaasen, want die zijn ook gewoon te koop bij Chalet Sonnentanz! Meer info over de skipassen hier:...

Vanaf nu bij Chalet Sonnentanz appartementen tot 14 personen! Door slimme koppelingsdeuren zijn diverse appartementen vanaf nu ook samen als één appartement te huren, waardoor er tot 14 personen in...

Meer highlights
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren en statistieken bij te houden.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid zoals beschreven in ons privacy statement. Je kan cookies ook niet accepteren.