mei 4, 2014

Foto's

Hoe moet je in hemelsnaam vooraf inschatten hoe zo’n verbouwing er uit gaat zien? Waarschijnlijk is dat onmogelijk als je er geen ervaring mee hebt. Want wat hebben we het onderschat.. Werkelijk alle muren en vloeren liggen open, stukken dak zijn er af, leidingen steken overal uit en ga zo maar door. Gelukkig heeft onze oproep effect gehad, want onze illustere buurman Hans kwam met een perfecte oplossing: op 25 meter van ons huis staat een huis leeg.

De eigenaresse woont het grootste gedeelte van het jaar in Nederland en heeft haar huis aan ons verhuurd . Ok, 5 keer verhuizen in 9 maanden is niet echt leuk, maar aangezien we nog maar 1 verhuizing te gaan hebben de komende 2 maanden en aangezien dat de laatste is, is het te overzien .

Verder met de verbouwing dan, het is nu 3 mei, we zijn een maandje bezig en het begint aardig op te schieten. De dakkapel staat, de eerste muren van het nieuwe trappenhuis staan en de eerste plafonds zijn  af. Komende week gaat de tegelzetter aan de slag en al over 2 weken staat de schilder ingepland. Het geeft ons vertrouwen dat we eind juni gewoon volgens planning klaar zijn… Verder niet al te veel tekst vandaag, maar lekker veel foto´s!

Oh ja, en voor we het vergeten
- Kerst en oud & nieuw zitten bijna vol, dus wees er snel bij
- Gisteren op 3 mei de regen in het dal ontvlucht en in een sneeuwstorm op 2000 meter een biertje gedronken
- Skiën kan dus echt tot diep in de lente, begin zomer en met een beetje geluk ook nog in de poeder
- Glaswol in je ogen is 2 dagen lol, dus aan te raden
- TV-opnames blijven een hinderlijke onderbreking van het werk dat gedaan moet worden, maar zijn ook erg gezellig, die Oostenrijkse werklui snappen er weinig van, zo’n filmploeg op de vloer
- Kom gewoon gezellig bij  ons langs om het eindresultaat met eigen ogen te zien!!