mrt 9, 2014

Slopen, bouwen en natuurlijk de eerste foto's

Er wordt wel eens gezegd dat time flies when you’re having fun, maar dit slaat alles. Fun heb ik niet, met kilo’s gips, stof, glaswol en houtsplinters op plaatsen waar het niet thuis hoort, maar wat gaat de tijd enorm snel sinds de laatste blog op 16 februari.

Vandaag hebben we even de tijd genomen om terug te kijken op deze laatste weken en om de eerste resultaten te showen aan ons trouwe publiek.

We zijn begonnen op de 2e etage, waar het meeste sloopwerk te verrichten was. De indeling van de pensionkamers daar sluit helaas erg slecht aan bij de indeling van de nieuwe appartementen, dus badkamers er uit, tegels van de muur, gips er af en dan nog al het houtwerk weg. Muren bouwen kunnen ze hier wel, wat een hoop rotzooi komt daar uit. Iedere muur is opgebouwd uit 2 gipsplaten, daarachter om de 10 cm een horizontale lat van minimaal 10 cm, dan het houten raamwerk opgevuld met glaswol en aan de andere kant van de muur hetzelfde verhaal.. Nou ja, zie de foto’s hier onder… (klik op de foto, er onder staat dan nog een korte toelichting)

Ook op de begane grond is al het nodige werk verzet. Van de oude slagerswinkel maken we 2 slaapkamers en in de oude slachterij komt het grote ski- en mountainbikeraum. De onderstaande foto’s spreken voor zich!

Komende week verder met slopen op de 1e etage, dan het puin afvoeren en opbouwen maar!

We keep in touch!

Grüß Gott